Bine ati venit pe pagina noastra. Va dorim vizionare placuta!

Terenuri de joaca pentru copii

Afiseaza: 1-24 din 392 produse

 Filtre
Grupul de companii Inter Athletica este un producător din Ucraina de echipamente pentru locuri de joacă pentru copii, echipamente de antrenament, echipamente de exerciții în aer liber și echipamente de grădinărit, echipamente profesionale de gimnastică. Ne dezvoltăm de mai bine de 25 de ani și în acest timp ne-am câștigat reputația de partener de încredere, am acumulat o experiență neprețuită pe piața bunurilor și serviciilor sportive. Scopul principal al companiei noastre este de a consolida sănătatea națiunii prin popularizarea sportului și a unui stil de viață sănătos.

https://www.youtube.com/watch?v=YHkdbl9oVbw&t=10s

GC "Inter Athletica" este lider pe piața ucraineană în ceea ce privește producția și vânzarea de articole sportive.

Vă oferim:
amenajarea de terenuri de joacă pentru copii, terenuri de joacă stradale pentru sport, gimnastică și exerciții fizice;
amenajarea de terenuri de fotbal, terenuri de baschet și volei, terenuri de tenis;
amenajarea teritoriului cu echipamente moderne de grădinărit și parcuri;
finalizarea la cheie a unor săli de sport profesionale;
vânzarea unei game complete de bunuri pentru sport la domiciliu.

Principalul avantaj al Inter Athletica Group este propria unitate de producție, cu un birou de proiectare și echipamente moderne, care îi permite să îndeplinească cele mai complexe comenzi, să extindă și să îmbunătățească în mod constant gama de modele și calitatea produselor. Compania a primit certificatul internațional ISO 9001:2015 pentru sistemul de management al calității al LLC "Company Sporttechnika", care face parte din Grupul de companii Inter Athletica. În 2010, și-a certificat produsele pentru conformitatea cu standardele europene de siguranță pentru locurile de joacă pentru copii EN1176 și pentru echipamentele de fitness în aer liber EN16630. Compania este un furnizor regulat de produse pentru clienți din 38 de țări.

Playgrounds and Sports Grounds este una dintre companiile specializate ale grupului. Suntem specializați în vânzarea întregii game de echipamente de joacă pentru copii în aer liber și în interior (terenuri de joacă, complexe de joacă etc.), echipamente sportive și de recreere în aer liber (terenuri de sport, terenuri de joacă cu simulatoare în aer liber, terenuri de joacă cu suprafețe specializate).


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!